Auto Service Emmeloord is een full-service garage voor het onderhoud van uw auto. Een vakkundig en professioneel team staat klaar om uw auto of camper weer ‘op en top’ deel te laten nemen aan het verkeer.

Wij bedenken en creëren de beste oplossingen waar het gaat om reparatie, onderhoud of revisie van uw auto of camper.

De garage is voorzien van alle technische middelen om u van dienst te kunnen zijn. Door onze ruime en jarenlange ervaring kunnen wij u met raad en daad terzijde staan.

We bieden volledige garagediensten aan. Onze professionals weten hoe ze met een breed scala aan wagens moeten omgaan. Of het nu om een personenauto, middelgrote vrachtwagen of een SUV gaat. Onze monteurs streven ernaar om ervoor te zorgen dat uw voertuig optimaal presteert voordat deze onze garage weer verlaat.

WE ZIJN ER VOOR U

 • We maken autoreparatie en -onderhoud gemakkelijker voor u
 • We zijn een vriendelijke, behulpzame en professionele groep mensen
 • Onze professionals weten hoe ze een breed scala aan wagens moeten omgaan
 • We krijgen de klus gedaan – de eerste keer
 • Dezelfde dag service voor de meeste reparaties en onderhoud
%
KLANTTEVREDENHEID
WAGEN'S GEREPAREERD PER DAG
BANDEN GEWISSELD / VERVANGEN
BOUTEN AANGEDRAAID
 • "Ik heb hier de afgelopen jaren verschillende gezinsauto's laten repareren. Zonder uitzondering waren de ervaringen uitstekend. Ik zou deze garage ten zeerste aanbevelen aan iedereen die geweldige service, eerlijke en echt geweldige mensen wil."

  Gerrit Zandstra
 • "Enkel de beste klantenservice die ik heb meegemaakt in een branche waar het gewoonlijk niet mee wordt geassocieerd. Samen met zeer bekwaam personeel dat me duidelijke informatie gaf over wat er nodig was om de auto APK te laten slagen en me vervolgens eerst een offerte gaven. ASE is een onafhankelijke garage in familiebezit die echt voor zijn klanten wil zorgen in de hoop dat ze zullen terugkeren, Ik zal dit zeker doen."

  Peter Heerema
 • "Ik ging op zoek naar een goede garage voor onderhoud aan mijn Mazda 6. Andere garages gaven mij offertes die volkomen onredelijk waren. Toen werd ASE met veel lof aanbevolen. En terecht. Uitstekende service van de frontlinie tot de man die mijn Mazda heeft gerepareerd. Zou ze in de toekomst zonder aarzeling weer gebruiken."

  Fred Ter Apeldoorn

BEDRIJFS OVERZICHT

Wij kunnen u helpen met alles, van een olieverversing tot een motorwissel. We lossen elk probleem op.
Voor zowel buitenlandse als binnenlandse voertuigen.

AUDIO SERVICE

Inbouw of uitbreiding van uw auto radio of media center? We kijken wat de mogelijkheden zijn en geven u een helder advies.

AIRCO SERVICE

Een airco die niet goed werkt is een echte kwelling voor het rij comfort. Laat daarom voor de zomer uw airco controleren.

OLIE VERVERSEN

Belangrijk voor uw motor. Minder brandstof verbruik.

KALIBRATIE VAN PARKEERSENSOREN

Rijhulpsystemen (ADAS) die veilig werken na een aanrijding. Of dat nu het richten van een camera is, of het controleren op diagnostische foutcodes (DTC’s)

MOTOR DIAGNOSTIEK

Van alle technologische vooruitgang in de automobielsector is de meest gunstige voor zowel consumenten als autotechnici de automatisering van de auto-onderdelen. Daardoor worden problemen sneller gevonden en verholpen.

ACCU

Accu’s zijn gemaakt van loden platen die worden gescheiden door een oplossing van water en zwavelzuur, elektrolyt genaamd. Sommige problemen kunnen worden verholpen, terwijl andere dat niet kunnen.

© Copyright FLPC 2020