ONLINE AFSPRAAK

Boek nu uw afspraak en ontvang 5% korting.

MAAK AFSPRAAK

SERVICE OVERZICHT

Onze garage is ingericht op speciaal onderhoud van Campers. Er is een lift aanwezig met het vermogen van max 3500kg.

Als u de trotse bezitter bent van een camper, kunt u bij ons terecht voor het totaalonderhoud. Wij zorgen ervoor dat uw camper in topconditie blijft. Auto Service Emmeloord verzorgt het complete pakket, dus zowel het onderstel en motorgedeelte als de camper opbouw.

Voor jaarlijks terugkerende zaken als APK en vochtmeting is uw camper bij ons in goede handen.
Wij streven ernaar om u vooraf een prijsopgave te doen van onze werkzaamheden. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen.

PRIJZEN

Wij hanteren erg scherpe prijzen. Voor wij aan een klus beginnen hebben wij uitvoerig contact met u gehad, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Neem contact met ons op voor een offerte. Zo krijgt u alvast een inzicht in de kosten die u kunt verwachten.

WAAROM VOOR ONS KIEZEN

Om te voorkomen dat u tijdens uw vakantie ongewenst met pech langs de kant van de weg komt te staan, adviseren wij uw camper regelmatig te onderhouden.
U kunt met uw camper bij ons terecht ongeacht de grootte of het gewicht. Omdat wij een werkput hebben is het niet van belang hoe groot of hoe zwaar uw camper is. Alle campers zijn daarom welkom! Wij voeren graag het onderhoud en de eventuele reparaties aan uw camper uit zodat u met een gerust hart op vakantie kunt en wij garanderen dan ook 100% kwaliteit.

  • We maken het onderhoud van uw camper makkelijker
  • We zijn een vriendelijke en professionele groep mensen
  • We verzorgen een breed scala aan merken en types
  • Dezelfde dag service voor de meeste kleine reparaties en onderhoud
  • We krijgen de klus geklaard – de eerste keer
© Copyright FLPC 2020